Arta Plast Packaging är kända för att förstå och kunna realisera önskemål och visioner. Våra produktutvecklare är experter på att kombinera design och funktion. Vår förmåga att samarbeta med utvalda leverantörer inom olika områden kan ta idéer till helt nya nivåer. När Arta Plast designar en ny produkt kan vi erbjuda flera applikationer. De vanligaste är:

  • IML (In Mould Labelling) är en teknik med vilken man kan skapa iögonfallande design med fotokvalitet som sätts på förpackningen i samband med att vi formsprutar den i vår fabrik. Designen kan tryckas i upp till 8 färger, man kan också välja ytstruktur, allt från en slät till en skrovlig yta, beroende på önskemål. Förpackningarna är resistenta mot ljus och fukt, tål temperaturskillnader och är reptåliga.
  • Sätt färg på plasten! Som kund kan ni även välja vilken färg ni vill ha på själva plasten på förpackningen. Ge oss t ex en PMS-kod så skapar vi en plastblandning som motsvarar er önskade kulör. Man kan göra förpackningen i nästan vilken färg som helst!
  • 1-seal™ En innovation som är bra för tillverkaren, kunden och miljön.
Design

Se din design i 3D på några minuter!

Använd vårt webbaserade visualiseringsverktyg gratis!

Skapa ditt konto idag