Verktyg med högsta precision och lång livslängd

Verktygstillverkning är ett hantverksarbete där kunskap om precision, kalkylering och materialkunskap är av största vikt.

Arta Plasts tillverkar allt från provverktyg till produktionsverktyg för förpackningar samt andra marknadsområden. Stora delar av våra verktyg görs i höghastighetsmaskiner av kunniga verktygsmakare på utvecklingsavdelningen på vår anläggning i Tyresö.

Fördelen med att ha verktygsmakare och service i huset är korta ledtider, snabba reaktioner och ett felfritt resultat. Samt att enkelt utveckla och förbättra befintliga förpackningar. Arta Plast arbetar endast med högkvalitativa verktyg och utför kontinuerligt service på verktygen för att öka dess livslängd.

Vi samarbetar även med noggrant utvalda verktygsmakare i Centraleuropa vilket ger extra flexibilitet i utvecklingsfasen. Vi vill endast samarbeta med de mest kompetenta och kunniga verkstadsmakarna eftersom vi vet att deras arbete i hög grad påverkar våra produkter. Med Arta Plast kan du räkna med väl utförda verktyg som har högsta precision och en lång livslängd.

Verktygstillverkning

Vad kan vi hjälpa dig med?

Söker du efter en ny produkt eller sätt att förbättra en befintlig produkt?
Ta hjälp av våra experter och rådgivare.

Kontakta oss