En ny innovativ säkerhetslansett

Arta Plast har erbjudit högkvalitativa säkerhetslansetter i över 25 år och är ledande inom design, utveckling och tillverkning av säkerhetslansetter.

Vår nya innovativa säkerhetslansett CareLance har en intuitiv funktionell design som efterliknar en spruta. CareLance finns i flera utföranden för att möta vårdens olika behov. Färgkoder återspeglar olika storlekar och flöden: Max flöde, lågt flöde, standardflöde och mikroflöde. Den finns i olika varianter med olika nåldjup och nåltjocklekar för att uppnå optimal blodvolym.

CareLance säkerhetslansett används för all kapillärprovtagning eller efter vårdtestning inklusive glukos eller andra kliniska tester där säkerheten är ett bekymmer. Viktiga säkerhetsfunktioner gör CareLance lämplig för användning i primärvården, sjukhus och vårdhem.

CareLance säkerhetslansett har en automatisk låsfunktion som är utformad för att uppfylla OSHA och internationella normer för nålstickssäkerhet. Dessutom förblir tryckknappen i det nedre läget när den använts för att uppmärksamma dig på att enheten är använd.
Denna användarvänliga säkerhetslansett har dubbel fjädring för snabb nålindragning samt extra vass nål. För patienten innebär det minimal smärta.

Care Lance

Vad kan vi hjälpa dig med?

Söker du efter en ny produkt eller sätt att förbättra en befintlig produkt?
Ta hjälp av våra experter och rådgivare.

Kontakta oss