Från idé till egen produkt

Vårt erbjudande och våra tjänster löper från idé till produktion och vi kan hjälpa till med allt från enstaka utvecklingssteg till helhetsuppdrag.

För varje uppdrag utser vi en projektledare som blir din personliga kontakt gentemot Arta Plast. Till sin hjälp har projektledaren konstruktörer, tekniker och kvalitetsansvariga som ser till att arbetet löper smidigt och att du får den hjälp du vill ha och behöver.

Produktutveckling: Med en egen utvecklingsavdelning har Arta Plast möjlighet att utveckla en helt ny produkt från idéstadiet. Våra konstruktörer bidrar med kunskap om både formgivning och formsprutning, och vår utvecklingsprocess kan anpassas till ditt företags behov.

Tillverkning: Vi har flexibla produktionsresurser med bred erfarenhet av tillverkning. I vår tillverkning av livsmedelsförpackningar, medicinteknik och tekniskt formgods formsprutar och monterar vi allt från ingjutna kanyler, förpackningar till kopplingsdon för fiberkablar.

Verkstad: Med en egen verkstad kan vi ta fram nya verktyg och snabbt justera befintliga verktyg samt utföra reparationer.

Kvalitet: Vår utveckling och produktion är certifierade enligt ISO 13485 (medicinteknik) och FSSC 22000 (livsmedel). För produkter med högre hygienkrav så kan vi utföra tillverkningen i ISO klass 8 miljö. Vår Kvalitetsavdelning har kompetens inom Livsmedel och Medicinteknik och kan erbjuda regulatorisk hjälp med både utveckling och produktion.

Produktutveckling
Produkter

ARTA PLAST PACKAGING

Läs mer om hur vi arbetar med livsmedelsförpackningar och våra samarbeten med några av Europas ledande livsmedelsföretag

ARTA PLAST MEDICAL

Läs mer om hur vi arbetar med medicintekniska detaljer och våra partnerskap med den medicinska världen

VERKTYGSMAKERI

Våra erfarna och skickliga verktygsmakare tillverkar allt från provverktyg till produktionsverktyg på 48 kaviteter.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Söker du efter en ny produkt eller sätt att förbättra en befintlig produkt?
Ta hjälp av våra experter och rådgivare.

Kontakta oss