Arta Plast AB är ett av Sveriges ledande företag inom tillverkning av formsprutade plastdetaljer. Företaget grundades i Stockholm 1957 och är idag ett välkänt namn hos livsmedelsföretag och medicintekniska företag världen över.

För att kunna erbjuda tillverkning av livsmedelsförpackningar och medicintekniska produkter på bästa sätt har vi investerat i en maskinpark med hög grad av automation.

I vår toppmoderna anläggning i Tyresö strax utanför Stockholm producerar vi detaljer och förpackningar i ett 50-tal formsprutor med låskraft mellan 30 till 500 ton. Här finns även ett renrum med hygienklass 8 och en högteknologisk verkstad för produktutveckling.

Vi skapar kundnytta genom innovation, design, produktutveckling, automation och helhetsproduktion inom formsprutning.

Mångårig erfarenhet, hög kompetens och en genuin problemlösarmentalitet inom företaget innebär många konkurrenskraftiga tillverkningstekniker och förfinade metoder som gör våra kunders processer och förpackningar bättre.

Ett utmärkt exempel på vår förmåga att ta fram nya innovationer och utveckla marknaden är prisbelönta 1-Seal™ som tagit förslutning ett steg längre.

Vi har certifierade kvalitetssystem för medicinteknik (ISO 13485), och livsmedel (FSSC 22000).

Vår energi kommer från vattenkraft som vi köper från Vattenfall, diplom nedan.

 

FSSC22000-0062965 SWE Arta Plast AB

ISO-13485-Certificate

Diplom EPD Vatten Kund

 

Arta Plasts väg (policys och värderingar)

QS001-R11 Arta Plasts väg (policys och värderingar)

Om Arta Plast

Vad kan vi hjälpa dig med?

Söker du efter en ny produkt eller sätt att förbättra en befintlig produkt?
Ta hjälp av våra experter och rådgivare.

Kontakta oss